Про алмазні черепашки Stonecraft

01 Червня 2021
Про алмазні черепашки Stonecraft

Stonecraft є лідером з продажу алмазних шліфувальних кругів в Україні.  Якісні еластичні черепашки d 80 мм, 100 мм, 125 мм, 150 мм поділяються за класами та використовуються для полірування мармуру, граніту, керамограніту, кварциту, бетону, кераміки. Ресурс ручного інструменту залежить від оброблюваного матеріалу, наявністі води в зоні обробки, інструменту який використовується,  навичок шліфувальника. Сталим є те, що ресурс останніх номерів значно вищій ніж перших - грубіших.

Рекомендації по використанню гнучких шліфувальних кругів:

Рекомендується використовувати шліфмашини які мають регулювання обертів та центральне підведення води, на швидкості до 3000 об/хв. Після №1500 кількість води, що подається необхідно зменшити.

При шліфуванні необхідно стежити за тим, щоб не перегрівати круг. Використання води подовжить термін служби алмазного інструменту. Шліфування "всуху" може привести до перегріву полірованої поверхні і шліфкруга. Перегрів шліфкруга загрожує тим, що він почне "мазати", може охрупчитися клей, яким приклеєний "Велкро". Якщо стався перегрів каменю (наприклад габбро білішає), то його необхідно переполіровувати починаючи з № 200, камінь з пігментацією від шліфкруга починаючи з № 400.

"Сухе" шліфування не має бути надтривалим, щоб уникнути перегріву. Для збільшення ресурсу алмазних черепах при сухому шлифуванні рекомендовано використання алюмініевого тримача.

Якість полірування залежить від того, чим більше переходів від одного номера до іншого  та від ретельного проміжного промивання полірованої поверхні.

Бафф використовують для накатки, після шліфкруга з зерном 1500, 3000. Світлий Бафф для світлого каменю, темний - для темного, для граніту ми рекомендуемо використовувати зелений Бафф.

Інформація щодо стандартів зернистості шліфувального інструменту:

Зернистість це розмір часток алмазного порошку, який визначається різними стандартами. Ці стандарти встановлюють середній розмір зерна і допустимі відхилення від середнього. Два найбільш поширених стандарти є амеріканскій CAMI і Європейський FEPA "Р" клас. Система FEPA аналогічна стандарту ISO 6344. Наш інструмент містить позначення зернистості відповідно до стандарту FEPA.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!

Введіть символи, які ви бачите на зображенні.