• Блог
  • Клея и химия для камня и бетона

Всі категорії

Клея и химия для камня и бетона

  • 16 Грудня 2021

    2х компонентні поліефірні клея "медок" використовуються для заповнення швів в мармурових підлогах. Перед заповненням швів клеєм, їх спочатку розшивають і чистять тонкими алмазними дисками. Потім шви протираються ацетоном і заповнюються 2-х компонентним поліефірним клеєм KEDA. Склад колеруется під колір мармуру, або використовуються готові клеї різного кольору.
    Поліефірним клеєм виконується пломбування (лікування) мармуру - яка необхідна у випадках наявності механічних пошкоджень, на поверхні каменя. За допомогою пломбування мармуру можна приховати: вибоїни, відколи, глибокі подряпини (від 3 мм і більше). За допомогою барвників поліефірних клею, можна надати відтінок реставрується мармурової підлоги. У тих випадках, коли пошкоджений мармур неоднорідний за своїм складом (має множинні прожилки, що розрізняються за відтінками) правильно підібраний відтінок поліефірного клею, після шліфування й полірування, не відрізняється від натуральних мармурових вкраплень.
    Рідкий двокомпонентний клей використовується для зміцнення мармуру з складною, проблемної структурою: травертин, Emperador Dark і т.д. з безліччю різних по твердості вкраплень з численними порами і прожилками. Такий камінь зазвичай перед поліруванням проливають рідким двокомпонентним клеєм на основі епоксидних смол.

    Детальніше
  • 13 Вересеня 2017

    Як відполірувати бетонну поверхню до блиску з використанням алмазних шліфувальних кругів Стоункрафт та силлеру для бетону на основі сілікату натрію.

    Детальніше
  • 29 Березня 2024

    Інструкція по використанню кристаллізатора для мармуру

    Детальніше