• Блог
  • FAQ
  • Як полірувати алмазними черепашками

Як полірувати алмазними черепашками

26 Червня 2018
Як полірувати алмазними черепашками

Алмазні шліфувальні круги - черепашки Stonecraft призначені для полірування натурального та штучного каменю, бетону, тераццо.

Для полірування кварциту та «м'яких» мармурів, ми рекомендуємо використовувати алмазні спонжи Stonecraft.

Для полірування, Вам знадобиться шліфувальна машинка з регулюванням швидкості та подачею води. Кількість води має бути достатньою для вимивання шламу із зони полірування.

Встановить швидкість обертання шпинделю на машинці, на рівні 2,5 - 3 тис обертів. Накрутите на шпиндель шліфмашинки тримач для шліфувальних кругів.

Полірування здійснюється послідовною заміною шліфувальних кругів від самого маленького номера до найбільшого. Номер черепашки нанесений на Велкро. Останнім номером є BUFF.

Зміна черепашок здійснюється при вимкненому двигуні шліфмашини. Ви можете замінити або саму черепашку, не знімаючи з болгарки тримач, або замінити тримач з вже приклеєною черепашкою. Для цього Вам потрібно мати кількість тримачів відповідну кількості черепашок. Переваги такого методу в тому, що вєлкро як черпашки так і тримача менше зношується та менше забивається пилом.

Полірована поверхня повинна бути промита від шламу, при кожній заміні алмазного круга. При необхідності, алмазні кристали круга можуть бути "вскриті" для чого алмазний круг, який обертається, на дуже короткий час, притискається до шматка пісковика або силікатної цегли. Ця процедура загострить алмази та зробить «зализаний» алмазний шліфувальний круг знову «гострим».

Полірування здійснюється постійними обертальними рухами по всій поверхні, яка обробляється. Шліфувальна машинка не повинна знаходитися на одному місці. Недотримання цього правила може призвести до утворення поглиблень на полірованій поверхні. Подивитися відео полірування можна на нашому каналі YouTube Stonecraft https://www.youtube.com/watch?v=Ts1R_-7tAgo&t=1s

Під час роботи дотримуйтесь заходів безпеки:

- електрична шліфувальна машина яка має контакт з водою повинна мати справний УЗО. Руки та ноги оператора повинні бути захищені гумовим взуттям і рукавицями;

- органи дихання повинні бути закриті маскою яка фільтрує кам'яний пил;

- очі повинні бути захищені окулярами з полікарбонатними лінзами;

Для полірування  кварциту та «м'яких» мармурів, ми рекомендуємо використовувати алмазні спонжи Stonecraft.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!

Введіть символи, які ви бачите на зображенні.